Netflix بکشد در نهایت اجازه می دهد تا به کاربران برای غیر فعال کردن خودکار پیش نمایش

Netflix را فعال کرده تا کاربران برای غیر فعال کردن خودکار و پیش نمایش پس از ماه از انتقاد در مورد ویژگی های.

جریان پلت فرم اعلام تغییر در روز پنج شنبه در رسانه های اجتماعی. کاربران هم اکنون می توانید انتخاب کنید که آیا یا نه آنها می خواهید یک پیش نمایش برای شروع بازی زمانی که آنها شناور بیش از یک برنامه خاص. تا به حال پیش نمایش همیشه و این گزینه نمی تواند خاموش.

“برخی از افراد پیدا کردن این ویژگی مفید است. دیگران بسیار است. ما شنیده ایم که بازخورد صدای بلند و واضح – کاربران هم اکنون می توانید کنترل کنید که آیا یا نه آنها را ببینید خودکار پیش نمایش در Netflix بکشد” شرکت توییتی.

این پیام را برای اولین بار به اشتراک گذاشته شده از Netflix آمریکا حساب و سپس ترجمه از Netflix بکشد انگلستان حساب نشان می دهد که این تغییر موثر در هر دو کشور.

Netflix همچنین یک لینک به یک, مبین, چگونه به خاموش کردن این ویژگی. کاربران می توانند این کار را به مشخصات خود را و تغییر موثر خواهد بود در همه دستگاه ها بدون تاثیر پروفایل دیگر کاربران در حساب.

در حالی که امضا و به Netflix و کاربران می توانند با کلیک بر روی “مدیریت پروفایل” در منو. آنها می توانید انتخاب مناسب مشخصات و بررسی و یا لغو انتخاب جعبه که مربوط به این متن: “خودکار پیش نمایش در حالی که مرور در تمام دستگاه.”

این گزینه به نظر می رسد تحت “خودکار کنترل” در کنار “Autoplay قسمت بعدی در یک سری در تمام دستگاه”.

برخی از کاربران خشنود در Netflix اعلام در رسانه های اجتماعی در حالی که دیگران در خواست تغییرات بیشتر به پلت فرم.

به صورت خودکار پیش نمایش تا به حال مدت طولانی است که یک موضوع بحث برای کاربران Netflix بکشد با بسیاری از شکایت که اخلال در تجربه کاربر.

tinyurlis.gdv.gdv.htu.nuclck.ruulvis.netshrtco.detny.im

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>